Kvinder og sex gifte kvinder utro

kvinder og sex gifte kvinder utro

May 18, - Utro kvinder - Når kvinder er utro. Det kan være meget forskelligt, hvordan kontakten med en tredje part etableres, og hvert menneske har sine grunde. En nylig undersøgelse viser, at helt op til 35% mænd og kvinder i hovedstadsområdet har været deres partner utro, mens 'kun' 24% af midtjyderne haft sex ved siden af den udkårne. I Nordjylland er utroskab en anelse mere udbredt – 26% – hvor borgerne i Syddanmark til gengæld holder sig lidt mere på måtten (23%). Jul 21, - Find ud af om mænd er mest utro og om kvinder er mest trofaste Eller om det måske er lige Ifølge American Association for Marriage and Family Therapy har cirka 25% gifte mænd og 15% gifte kvinder haft sidespring. Antallet kan dog være Utroskab handler ikke kun om at få sex. Cirka 92% mænd....

Sexchat free smuk fisse

Undersøgelsen er lavet af datingnetsitet Zoosk. Et kendt, dansk dameblad foretog for et par år siden en rundspørge om utroskab blandt små af deres kvindelige læsere. Utroskab er ikke, som du fremstiller det, sex med andre. Hvis man har en affære med en gift person, kan man med god grund spørge sig selv, om der er udsigt til en stabil fremtid, og om personen på et tidspunkt vil bryde med sit nuværende ægteskab. Og hvad gør man så — for at rette en skæv balance op? Men på den anden side ved jeg, at hvis jeg siger det, så vil han ikke være sammen med mig mere. I de fleste tilfælde tager det mange år. For, hvis I ikke kan det, må en af jer flytte….


kvinder og sex gifte kvinder utro

Jul 21, - Find ud af om mænd er mest utro og om kvinder er mest trofaste Eller om det måske er lige Ifølge American Association for Marriage and Family Therapy har cirka 25% gifte mænd og 15% gifte kvinder haft sidespring. Antallet kan dog være Utroskab handler ikke kun om at få sex. Cirka 92% mænd. I denne artikel vil jeg beskæftige mig med og give nogle konkrete bud på, hvorfor mænd er utro, og vil derfor dække hvorfor kvinder er utro i en anden artikel, som “Jeg var hende utro, fordi hun aldrig havde lyst til sex, og fordi hun var ligeglad med mine behov, selvom jeg hoppede og sprang for hende, foreslog parterapi. Sep 27, - Forskere har for nylig teoretiseret, at kvinder er naturligt programmeret til at være utro, så vi spurgte nogle kvinder hvorfor. at min kæreste også var mig utro med en pige fra sin klasse (så meget for at vente til vi var gift) så jeg reboundede med ikke-længere-jomfruen i et par måneder, indtil jeg var kommet..

Kortfilm 2 Utro